Bygga Uterum Upplands Väsby, Stockholm

Alla våra inglasningslösningar & uterum är unika och framtagna utefter era förutsättningar, budget och behov. Vi ritar upp i moderna 3D-program hur en modell kan tänkas se ut på er tomt eller balkong, och därmed kunna kapa kostnader vid produktion, inköp så ni får en helhetslösning till rätt pris.

Inglasningar:

 1. Altaninglasning
 2. Balkonginglasning
 3. Bygga Uterum

30 Års branscherfarenhet av inglasningar Täby

Vi erbjuder montage och etablering med hjälp av erfarna hantverkare med erfarenhet att bygga upp altaninglasningar, uterum och inglasade balkong över hela staden. Det tar cirka fyra veckor efter beställning så kan vi montera upp och slutbesiktiga er nyckelfärdiga nya veranda, terrass och balkonguteplats inom ett par veckor. För större fönsterprojekt tar vi in en firma från Stockholm.

Upptagning från Nynäshamn till Norrtälje

Förläng sommarhalvåret med en måttanpassad inglasningskonstruktion för härliga sommarkvällar. Du kan med fördel även installera värmare vid byggnation och montering. Vi gör totallösningar och projekt från Färentuna och Enköping till Gåshaga och Ingarö, ner till Södertälje, Grödinge och Tungelsta. Med åren har vi även hjälpt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och förvaltare i innerstan som Östermalm, Vasastan, Norrmalm, Kungsholmen, Hjorthagen, samt Liljeholmen och Södermalm.

Skjutbara Garderobsdörrar i Glas Värmdö

Om du är trött på IKEA-stuket så kan vi givetvis skräddarsy och ta fram måttanpassade glasdörrar för garderob som är skjutbara.

Gratis Hembesök för altan, balkong Stockholm

Passa på att bjud hem en expert inom inglasningar så kan vi erbjuda rådgivning, goda tips och god samt räkna på ett kostnadsförslag och produktionsplan hur vi kan bygga upp ert nya året-om-rum på er uteplats. Vi tar fram en lösning som passar er kostnadsfritt, gratis!

Lämna ett meddelande

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *